Forum dyskusyjne mieszkańców Apartamentów Wrzosowych
Strony: 1
Witam,
mam wielką prośbę do Pana / Pani, który wynajmuje mieszkanie grupie studentów, aby poprosił lokatorów o cichsze zachowywanie się i stosowanie się do ciszy nocnej. Niestety deweloper nie popisał się jeśli chodzi o wyciszenie ścian i podłóg / sufitów. Wiem, że inni sąsiedzi też nie są zadowoleni z lokatorów mieszkania 34.
Niestety jest więcej mieszkań wynajmowanych studentom którzy nie znają pojęcia "Cisza nocna". Nie chodzi nawet o muzykę, podniesione głosy też są dokuczliwe, więc jeżeli to forum czytają również osoby wynajmujące mieszkania studentom, prosimy o zapoznanie ich z tajnikami zegarka. My po pracy wracamy ciężko zmęczeni i chcielibyśmy trochę odpocząć, a na pewno wyspać się.
mania napisał:
mam wielką prośbę do Pana / Pani, który wynajmuje mieszkanie grupie studentów, aby poprosił lokatorów o cichsze zachowywanie się i stosowanie się do ciszy nocnej. Niestety deweloper nie popisał się jeśli chodzi o wyciszenie ścian i podłóg / sufitów. Wiem, że inni sąsiedzi też nie są zadowoleni z lokatorów mieszkania 34.
Ja mam podobną prośbę do właściciela mieszkania nr 52.
Szanujmy się nawzajem!
Użytkownik
Prośba do właściciela akadamika (mieszkanie nr 34) PONOWIENIE!!!
Bardzo Panią prosimy o pilny kontakt z lokatorami Pani mieszkania!!!
Prosimy o poinstruowanie Lokatorów w zakresie ogólnie przyjętych norm koegzystencji sąsiedzkiej!!!
Cisza nocna obowiązuje od godziny 22, nie puszcza się wtedy głośno muzyki, nie piszczy na cały regulator, nie rozbija się w łazience, nie wywraca się mebli o 2 nad ranem!!!
Byłem osobiście prosiłem o spokój, poprawiło się na chwilę potem libacja na całego!!!
Wierzę że będzie Pani skuteczna w swoich działaniach, ja OSOBIŚCIE już nie będę się fatygował.
Pozdrawiam
Ja również dołączam się do prośby do Pani Administrator, aby coś zrobić w kwestii mieszkania nr 34.
Właściel tego mieszkania urządził niestety akademik. Zerknijcie na zdjęcia: http://www.krn.pl/oferta.php?id=4962213.
Prawie codziennie śmierdzi na klatce papierosami. Głośna muzyka czy to w dzień czy w nocy. Studenci nie przestrzegają ciszy nocnej. Imprezy są głośne. Szczelają drzwiami, rzucją meblami czy czymś ciężkim w środku nocy. Nie reagują na prośbę o cisze. Nawet już drzwi nie otwierają.
W zeszłym tygodniu podczas libacji było słychać krzyki kobiety. Nie były to miłe okrzyki dobrej zabawy. Brzmiało jakby jej ktoś krzywdę robił.
Ostatnio edytowany przez mania (2011-10-25 20:26:03)
mania napisał:
W zeszłym tygodniu podczas libacji było słychać krzyki kobiety. Nie były to miłe okrzyki dobrej zabawy. Brzmiało jakby jej ktoś krzywdę robił.
a potem w mediach podają, że sąsiedzi widzieli co się dzieje, wszystko słyszeli i nie reagowali...
kulka napisał:
a potem w mediach podają, że sąsiedzi widzieli co się dzieje, wszystko słyszeli i nie reagowali...
Owszem zdarza się, ale bez związku z tematem - my akurat zareagowaliśmy.
Strony: 1